Odata cu noua lege fiscala, incepand in 1.ianuarie.2018, firmele cu cifra de afaceri sub 1 milion de euro nu mai deduc nimic din investitii. Beneficiati de avantajele deducerii investiilor in software pana la aceasta data.

160503 Collections Podiums 3 Collections300Incepand cu 7.septembrie.2017 Autodesk a modificat major continutul colectiilor Autodesk adaugand produse utile ce fac sa completeze solutiile oferite intr-un mediu de lucru cat mai omogen.

Astfel colectia AEC include acum si solutiile de analiza si proiectare structuri, poduri si fabricatie instalatii; colectia de Mecanica include si produsele de analiza cu element finit si masinare (CAM) pana la 5 axe.

roundabout design 300Exista multe conditii ce trebuiesc analizate cand se proiecteaza un drum, un sens giratoriu, o intersectie, pentru a asigura o siguranta reala in trafic atat pentru conducatorii de vehicule cat si pentru ceilalti participanti in trafic (pietoni, biciclisti, etc…). De asemenea, este foarte important de asigurat integritatea drumului Deteriorarea duce la costuri mari de operare si la efectuarea defectuoasa a deplasarii vehiculelor, in afara limitelor de siguranta a traficului. 

SPECIALIZAT GENERAL 300Folosirea produselor software specializate in locul celor cu utilizare generala aduce un plus major in randamentul lucrului de zi cu zi. Pentru ca folosesc in general notiuni specifice domeniului de activitate pentru care sunt realizate sunt mult mai usor de utilizat, mai intuitive, mai rapid de invatat si adoptat. Instrumentele de uz general, pentru ca doresc sa acopere o arie cat mai larga de activitati, pot fi prea complexe, stufoase, greu de utilizat si adaptat.

Folositi instrumente specializate si cu siguranta rezultatele nu vor intarzia sa apara.

160503 Collections Podiums 3 Collections300Incepand cu anul 2016 Autodesk a renuntat la comercializarea licentelor perpetue, singura posibilitate ramanad inchirierea pe perioada determinata a produselor software dorite.

O alta schimbare majora este inlocuirea binecunoscutelor Suite cu Colectii de produse pe domenii mari de activitate, Autodesk Industry Collections.

asta_powerproject_mpmiMai performant, mai practic, mai prietenos si mai accesibil decat alte solutii software de PM, Asta Powerproject reprezinta un standard profesional in activitatea de project management, planificarea si controlul resurselor in industria constructiilor, un software modern adaptat momentului.

BIM 300pxDatorita cresterii in complexitate a proiectelor de constructii inregistrata in ultimii ani (sisteme de management al energiei consumate, securitate, comunicatii, etc) implicand din ce in ce mai multi specialisti din diferite domenii, care au nevoie sa schimbe cantitati mari de informatii pentru realizarea unui proiect, viitorul industriei constructiilor va fi puternic influentat de una dintre cele mai noi abordari aparute in ultimii ani, Building Information Modeling (BIM).

inchiriere licente perpetue AutodeskDoar pana in 31.iulie.2016 mai puteti achizitiona licente perpetue Autodesk.

Autodesk este cel mai mare producator de aplicatii software CAD din lume, aplicatii ce servesc profesionistilor din domenii precum arhitectura si constructii, inginerie civila, inginerie mecanica si electrica, productie, media & entertainment.

ASTA PM V13Versiunea 13, a programului conceput special pentru managementul proiectelor de constructii, vine cu o serie de functii noi ce se adreseaza in mod special problemelor frecvent intalnite in industria constructiilor precum mangementul resurselor si al costurilor, rapoarte de progres a lucrarilor si accesul la tehnologia BIM.

Noutati CGS 300Incepand cu luna noiembrie 2015 se pot inchiria si licentele CGS Plus: AutoPATH, AutoSIGN, Aquaflood, Plateia, Aquaterra, Ferrovia, Electra, Civil 3D Tools si Revit Tools.
Inchirierea se poate face atat pentru licentele de tip standalone cat si network.
Produsele ruleaza peste AutoCAD, AutoCAD Civil 3D, AutoCAD MAP si BricsCAD.

Perioada de inchiriere variaza intre 7 zile si 3 ani, functie de produse si modul de instalare (standalone/network).

Cine suntem:

Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de 20 de ani in diverse domenii industriale si civile. Oferim clientilor nostri solutii CAD si de Project Management personalizate - software, hardware, periferice si servicii – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate. Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui. Consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

+40 311 050360

office@cadexpert.eu

+40 737 015552

www.cadexpert.eu

www.cadconsulting.eu

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter