3ds max vray 250Beneficiati acum de un pret special la achizitionarea pachetului Autodesk 3ds MAX + V-ray Next pentru 3ds MAX.

2450 EUR   2295 EUR / licenta

Pretul nu include TVA. Curs BNR

Revit Autoturn 250Verificati si analizati modul de rulare al vehiculelor pentru accesul in siturile arhitecturale, parcari, garaje, drumuri de servitute, logistica de santier, direct in cel mai utilizat produs software pentru arhitectura, Autodesk Revit.

2950 EUR   2755 EUR / licenta / an

Pretul nu include TVA. Curs BNR

sKETCHUP VRAY 250 Beneficiati acum de oferta speciala pentru pachetul SketchUp Pro impreuna cu V-Ray pentru SketchUp - licente permanente

PROMO CGS 300Achizitionati sau inchiriati acum ultimele versiuni ale produselor software CGS Labs, solutii software pentru proiectare si analiza infrastructura (rutiera, feroviara, amenajari rauri, irigatii) si beneficiati de 15% reducere.
Treceti la un nou mod de proiectare infrastructura rutiera.


Perioada promotiei - 
15.iunie.2018 - 30.iulie.2018

Cine suntem:

Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de 20 de ani in diverse domenii industriale si civile. Oferim clientilor nostri solutii CAD si de Project Management personalizate - software, hardware, periferice si servicii – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate. Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui. Consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

+40 311 050360

office@cadexpert.eu

+40 737 015552

www.cadexpert.eu

www.cadconsulting.eu

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter