FY18 Q4FLASH 300x250 LT Doar pana in 29 ianuarie 2018 puteti beneficia de 30% reducere la inchirierea AutoCAD LT 2018 pe perioade de 1 an, 2 ani si 3 ani.

Perioada promotiei

23.ianuarie.2018 - 29.ianuarie.2018

 

architecture engineering construction collection bDaca sunteti membru FIDIC sau aveti codul CAEN 7112 puteti beneficia de 15% reducere la inchirierea, pe 1 an sau 3 ani, a celui mai complet pachet de produse software de proiectare si analiza pentru arhitectura/constructii/instalatii/infrastructura,  Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection.

Perioada promotiei - pana in 26.ianuarie.2018

architecture engineering construction collection bNu conteaza daca detineti sau nu licente Autodesk, acum puteti economisi 20% la inchirierea pe perioade de 1 an, 2 ani sau 3 ani de licente noi Autodesk pentru proiectare arhitectura / constructii / instalatii / BIM.

product design manufacturing collection badge 256px

Promotia se adreseaza doar inchirierii pe perioada de 1 an de noi licente de Autodesk Product Design & Manufacturing Collection. 

Reducerea se acorda la un numar de maxim 5 licente pe companie.

Perioada promotiei - 07.noiembrie.2017 - 19.ianuarie.2018

sKETCHUP VRAY 250Beneficiati acum de oferta speciala pentru pachetul SketchUp Pro impreuna cu V-Ray pentru SketchUp.

Pret special pachet: 1049 EUR (fara TVA) 

Perioada promotiei - doar pana in 31.ianuarie.2018

roundabout design 250Pentru sfarsitul de an Transoft Solutions (producator al produselor software: AutoTURN, AutoTURN Pro, ParkCAD, Torus, Nexus) doreste sa vina in intampinarea proiectantilor de drumuri cu preturi mult mai atractive. 

autocad mechanical 2018 badge 256pxCel mai cunoscut produs software al Autodesk este AutoCAD-ul. Insa randamentul oferit de un produs de proiectare (de altfel foarte bun) de uz general nu este intotdeauna cel dorit. De aceea trebuie luate in considerare si testate produsele specializate bazate pe AutoCAD. Acestea contin ca baza clasicul AutoCAD dar ofera un numar mare de functii si biblioteci predefinite specializate pentru diferite domenii de activitate. Practic se lucreaza in acelasi mediu bine cunoscut, AutoCAD, dar cu un randament net superior.

Cine suntem:

Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de 20 de ani in diverse domenii industriale si civile. Oferim clientilor nostri solutii CAD si de Project Management personalizate - software, hardware, periferice si servicii – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate. Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui. Consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

+40 311 050360

office@cadexpert.eu

+40 737 015552

www.cadexpert.eu

www.cadconsulting.eu

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter