architecture engineering construction collection bNu conteaza daca detineti sau nu licente Autodesk, acum puteti economisi 20% la inchirierea pe perioade de 1 an, 2 ani sau 3 ani de licente noi Autodesk pentru proiectare arhitectura / constructii / instalatii / BIM.

Produsele ce se incadreaza in promotie:

Perioada promotiei - 17.NOIEMBRIE.2017 - 31.DECEMBRIE.2017

SKETCHUP PRO VRAY BUNDLE PROMO Special PriceBeneficiati acum de oferta speciala pentru pachetul SketchUp Pro impreuna cu V-Ray pentru SketchUp.

Pret special pachet: 896 EUR (fara TVA)

Perioada promotiei - 017.noiembrie.2017 - 24.noiembrie.2017

promo3cu4 2 250Achizitionati acum 3 licente de SketchUp Pro si primiti ca bonus inca o licenta. Practic achizitionati 4 licente la pret de 3.

De asemenea, incepand cu data de 28.august.2017 preturile pentru produsele SketchUp au scazut substantial.

Beneficiati acum de noile preturi si promotii la produsele SketchUp.

roundabout design 250Pentru sfarsitul de an Transoft Solutions (producator al produselor software: AutoTURN, AutoTURN Pro, ParkCAD, Torus, Nexus) doreste sa vina in intampinarea proiectantilor de drumuri cu preturi mult mai atractive. 

autocad mechanical 2018 badge 256pxCel mai cunoscut produs software al Autodesk este AutoCAD-ul. Insa randamentul oferit de un produs de proiectare (de altfel foarte bun) de uz general nu este intotdeauna cel dorit. De aceea trebuie luate in considerare si testate produsele specializate bazate pe AutoCAD. Acestea contin ca baza clasicul AutoCAD dar ofera un numar mare de functii si biblioteci predefinite specializate pentru diferite domenii de activitate. Practic se lucreaza in acelasi mediu bine cunoscut, AutoCAD, dar cu un randament net superior.

Cine suntem:

Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de 20 de ani in diverse domenii industriale si civile. Oferim clientilor nostri solutii CAD si de Project Management personalizate - software, hardware, periferice si servicii – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate. Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui. Consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

+40 311 050360

office@cadexpert.eu

+40 737 015552

www.cadexpert.eu

www.cadconsulting.eu

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter