fy18 q3 gfp banner 300x250 masterDaca detineti licente perpetue ale produselor Autodesk versiunile R14 (aproximativ 1998) -2017, licențe permanente fără un “Maintenance plan” activ atasat, puteti economisi 20% - 30% la inchirierea pe perioade de 1 an sau 3 ani de licente noi Autodesk.

Folositi acum licentele vechi Autodesk, neutilizabile, pentru a inchiria licente noi Autodesk, ultima versiune, cu o reducere substantiala.

Se aplica si pentru licentele din familia LT (AutoCAD LT, Revit LT, Inventor LT, etc.).

Perioada promotiei - 10.iulie.2017 - 20.octombrie.2017

SKetchUp Promo Freelencer 300Beneficiati acum de oferta speciala pentru pachetul SketchUp Pro 2017 pentru freelanceri.

Pret special: 565* EUR (fara TVA)

Perioada promotiei - 14.iunie.2017 - 31.iulie.2017

*Oferta se supune unor reguli si conditii speciale.

RO GEN fy18 q2 collab banner 250x250Obtineti acces la aplicatiile software esentiale si la uneltele inovative de colaborare, toate intr-un singur pachet cu pret excelent.

Perioada promotiei

07.mai.2017 - 21.iulie.2017

autocad mechanical 2018 badge 256pxCel mai cunoscut produs software al Autodesk este AutoCAD-ul. Insa randamentul oferit de un produs de proiectare (de altfel foarte bun) de uz general nu este intotdeauna cel dorit. De aceea trebuie luate in considerare si testate produsele specializate bazate pe AutoCAD. Acestea contin ca baza clasicul AutoCAD dar ofera un numar mare de functii si biblioteci predefinite specializate pentru diferite domenii de activitate. Practic se lucreaza in acelasi mediu bine cunoscut, AutoCAD, dar cu un randament net superior.

PROMO Bundle Team CollaborationCollaboration for AEC Industry

Achizitionati acum AEC Collection impreuna cu BIM 360 Team si beneficiati de preturi speciale.
Autodesk Architecture, Engineering & Construction (AEC) Collection este un set esential de instrumente BIM pentru arhitectura, constructii, instalatii, infrastructura.
BIM 360 Team este un instrument de colaborare in Cloud ce permite arhitectilor, inginerilor, beneficiarilor sa lucreze impreuna intr-un singur spatiu central utilizand doar un browser web sau un echipament mobil.

Promotie valabila pana in 21.aprilie.2017

Cine suntem:

Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de 20 de ani in diverse domenii industriale si civile. Oferim clientilor nostri solutii CAD si de Project Management personalizate - software, hardware, periferice si servicii – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate. Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui. Consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

+40 311 050360

office@cadexpert.eu

+40 737 015552

www.cadexpert.eu

www.cadconsulting.eu

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter