S-a intamplat deseori ca o activare aparent simpla sa va dea batai de cap. Nu e nimic deosebit, se mai intampla.

In primul rand trebuie sa luati in calcul ca la instalare si activare trebuie sa aveti drepturi de administrator pe respectivul calculator, sa aveti conexiune la internet si (daca e posibil) antivirusul sa fie dezactivat (doar pana la activarea licentei).

 

 1. SN-ul nu corespunde cu SN-ul versiunii instalate.
  • Daca ati cumparat o versiune anterioara si ati avut mentenanta achitata o perioada de timp si ati renuntat la ea, nu mai puteti instala versiunea initiala a produsului. Aveti dreptul de utilizare a produsului in continuare dar doar ultima versiune disponibila pe perioada in care ati avut mentenanta. Instalati doar aceea versiune a produsului si folositi SN si Product key-ul specifice pentru aceea versiune si nu cele initiale. Versiunile anterioare nu vor mai fi functionale.
 2. S-a atins numarul de activari permise online - Eroare 10 sau 11.
  • Nu inseamna ca nu mai puteti activa produsul ci doar ca veti folosi metoda manuala de activare (Use another metode).
 3. Nu aveti drepturi de administrator.
  • Este foarte important ca la instalare si activare sa aveti drepturi de administrator pe respectivul calculator.
  • De asemenea poate fi util sa fie dezactivat antivirusul. Acest lucru se face doar in momentul instalarii si activarii, produsul v-a functiona ulterior cu antivirusul pornit.
 4. Nu aveti drepturi de scriere in directorul………..
  • Aveti "sansa" sa intrati in bucla la activarea produselor, sa vi se ceara continuu un nou serial number. Acest lucru se poate intampla pentru ca produsul nu poate salva SN-ul si Request code-ul. Verificati daca aveti drepturi de scriere in directorul: C:\ProgramData\Autodesk\AdLM
 5. Vi se cere sa folositi alt utilizator
  • La activare trebuie sa fiti log-at in contul Autodesk pe care a fost inregistrata licenta, folositi adresa de e-mail transmisa la achizitionarea produsului.
  • Daca ati uitat sau ratacit parola nue nici o problema, se poate recupera foarte simplu. Resetarea parolei se face tot pe adresa de e-mail pe care a fost inregistrata licenta.


  Solicitare clarificari si comentarii

  Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
  Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
  Invalid email address.
  introducere incorecta
  Invalid Input
  Invalid Input
  Invalid Input

Cine suntem:

Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de 20 de ani in diverse domenii industriale si civile. Oferim clientilor nostri solutii CAD si de Project Management personalizate - software, hardware, periferice si servicii – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate. Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui. Consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

+40 311 050360

office@cadexpert.eu

+40 737 015552

www.cadexpert.eu

www.cadconsulting.eu

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter