Reducere 15% - Trade-in PromoDaca detineti licente perpetue ale produselor Autodesk versiunile R14 (aproximativ 1998) - 2018, licențe permanente fără un “Maintenance plan” activ, puteti  inchiria licente noi AEC Collection, Revit, Civil 3D, Product Design & Manufacturing Collection, Inventor pe perioade de 1 an sau 3 ani cu 15% reducere.

Perioada promotiei

07.MAI.2018- 20.IULIE.2018

Conditii pentru a beneficia de reducerea de 15%

 • Pentru a beneficia de reducerea de 15% cumparatorul trebuie sa transmita o serie (serial number) valida a unei licente Autodesk versiunea R14-2018.
 • In aceasta promotie se pot achizitiona un numar de produse cel mult egal cu numarul de serii valide de produse vechi
 • Dupa ce se achizitioneaza produsele noi, beneficiind de aceasta reducere de 15%, produsele vechi nu mai pot fi folosite. Cumparatorul trebuie sa stearga de pe orice calculator produsul vechi al carui serial s-a folosit pentru promotie, in maxim 30 de zile calendaristice de la inceperea noii perioade de inchiriere. Practic clientul pierde dreptul de utilizare al licentei perpetue mai vechi dar beneficiaza de o reducere de 15% la inchirierea pe 1 an sau 3 ani a unei licente actuale noi.
 • Pentru a beneficia de aceasta promotie cumparatorul trebuie sa fie de acord sa renunte definitiv la licenta veche. O serie de produs se poate folosi o singura data.
 • Se poate folosi o singura data Seria pachetului respectiv (poate exista un SN pentru mai multi useri), nu conteaza daca doriti sa inchiriati una sau cinci licente noi. Cu seria respectiva cumparatorul poate inchiria un numar maxim de licente egal cu numarul de useri corespunzatori SN licentei vechi.
 • Promotia este doar pentru inchirierea pe perioade de 1 an sau 3 ani.
 • Se pot inchiria produse diferite de produsul eligibil detinut.
 • Reducerea se aplica atat pentru licente single-user cat si multi-user. Licentele single-user (SLM) pot fi schimbate cu licente multi-user.
 • Promotia se aplica si la inchirierea produselor software din familia LT (AutoCAD LT, Revit LT, Revit LT Suite).
 • Daca detineti licente din familia LT (AutoCAD LT, Revit LT, Revit LT Suite) puteti inchiria cu 15% reducere doar licente noi tot din familia LT.
 • Aceasta promotie nu se poate combina cu alte promotii sau preturi speciale.


Produse ce se pot inchiria:

 • AEC: Autodesk AEC Collection, Autodesk AutoCAD Architecture (parte a AutoCAD including Toolsets), Autodesk Advance Steel, Autodesk Civil 3D, Autodesk AutoCAD Map 3D (parte a AutoCAD including Toolsets), Autodesk AutoCAD MEP (parte a AutoCAD including Toolsets), Autodesk AutoCAD Plant 3D (parte a AutoCAD including Toolsets), Autodesk Fabrication CADmep/CAMduct/ESTmep, Autodesk InfraWorks 360, Autodesk Point Layout, Autodesk Revit, Autodesk Revit LT, Autodesk AutoCAD Revit LT Suite.
 • Mecanica: Autodesk Product Design and Manufacturing Collection,  Autodesk Alias Concept, Autodesk AutoCAD Electrical (parte a AutoCAD including Toolsets), Autodesk AutoCAD Mechanical (parte a AutoCAD including Toolsets), Autodesk CFD Advanced, Autodesk CFD Motion, Autodesk Fusion 360, Autodesk Inventor Professional, Autodesk Moldflow Adviser Premium, Autodesk Moldflow Adviser Ultimate, Autodesk Moldflow Insight Standard, Autodesk Moldflow Insight Premium, Autodesk Moldflow Insight Ultimate, Autodesk Moldflow Synergy, Autodesk Vault Office, Autodesk Vault Professional.
 • General: Autodesk AutoCAD for Mac, Autodesk AutoCAD, Autodesk AutoCAD Raster Design, Autodesk AutoCAD LT, Autodesk AutoCAD LT for Mac.
 • Vizualizare: Autodesk M&E Collection, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Autodesk Maya LT, Autodesk MotionBuilder.
 • BIM: Autodesk Navisworks Manage, Autodesk Navisworks Simulate.

Perioada promotiei

07.MAI.2018 - 20.IULIE.2018

Optiune de "switch-back"
(trecere inapoi la licenta permanenta)

Daca, din orice motiv, clientii doresc sa treaca inapoi la licenta permanenta, aceasta trecere se poate face numai in anumite conditii:

 • In cele 30 de zile de retur,
 • La finalul perioadei contractuale de 3 ani,
 • Dupa 2 ani in cazul in care se opteaza pentru licenta anuala (achizitia initiala + prima reinnoire).
 • Nu se returneaza pretul inchirierii.
 • Trecerea inapoi la licenta permanenta se face:
  • la versiunea 2016, acelasi produs, acelasi mod de licentiere (SLM sau NLM) daca clientii au dat la schimb licente versiunea 2017-2018;
  • la versiunea initiala, acelasi produs, acelasi mod de licentiere (SLM sau NLM) daca clientii au dat la schimb versiuni mai vechi de 2016 ale licentelor permanente vechi.
 • Clienții sunt responsabili cu păstrarea Media-kit-urilor, a datelor de descărcare și / sau de activare și a oricăror altor elemente necesare pentru reactivarea licențelor perpetue dacă doresc să utilizeze opțiunea "switch-back". Autodesk nu va furniza noi kit-uri de instalare sau link-uri de descarcare pentru software-ul perpetuu în cazul în care un client alege optiunea "switch-back".
 • Daca abonamentul nu este returnat in cele 30 de zile disponibile pentru retur, atunci SN-ul licentei permanente nu va mai fi disponibil pentru a fi folosit la o promotie similara in viitor, indiferent daca acest client a trecut inapoi la licenta permanenta sau nu.

Pentru mai multe detalii va invitam sa ne contactati:

Solicitare oferta si/sau testare:

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Va rugam alegeti cel putin o optiune
Invalid Input
Invalid Input

Cine suntem:

Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de 20 de ani in diverse domenii industriale si civile. Oferim clientilor nostri solutii CAD si de Project Management personalizate - software, hardware, periferice si servicii – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate. Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui. Consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

+40 311 050360

office@cadexpert.eu

+40 737 015552

www.cadexpert.eu

www.cadconsulting.eu

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter