transoft genericPana in 31.mai.2018 beneficiati de reduceri importante la achizitionarea de colectii de produse pentru proiectare, analiza, verificare si simulare infrastructura rutiera.

Perioada promotiei - 10.martie.2018 - 31.mai.2018

Produsele Transoft Solutions sunt programe specializate pentru proiectare, analiza, simulare in domeniul infrastructurii rutiere, cai ferate si pentru analiza sigurantei traficului rutier.

De asemenea, beneficiati de reduceri importante la achizitionarea AutoTURN Pro daca se cumpara impreuna cu abonamentul MAP.
Acest abonament vine, pe langa suport tehnic si upgrade gratuit la versiunile noi, cu o biblioteca vasta (peste 250) de vehicule bazate pe specificatiile producatorilor. Aceastea au reprezentari 2D si 3D.

Aceasta biblioteca se adauga la cele existente bazate pe standarde nationale si internationale.

Reducerile sunt:

Conditiile promotiei:

  • Promotiile nu se suprapun.
  • Promotia nu se poate combina cu alte promotii sau preturi speciale.
  • Reducerile se aplica doar la licentele permanente.
  • Reducerile nu se aplica la abonamentul MAP (suport si ugrade gratuit - 1 an).
  • Reducerile se acorda doar daca licentele se achizitioneaza impreuna cu abonamentul MAP.

Perioada promotiei:

  • 10.martie.2018 - 31.mai.2018

Solicitare oferta si/sau testare:

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Va rugam alegeti cel putin o optiune
Invalid Input
Invalid Input

 

Cine suntem:

Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de 20 de ani in diverse domenii industriale si civile. Oferim clientilor nostri solutii CAD si de Project Management personalizate - software, hardware, periferice si servicii – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate. Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui. Consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

+40 311 050360

office@cadexpert.eu

+40 737 015552

www.cadexpert.eu

www.cadconsulting.eu

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter