3ds max vray 250Doar pana in 31.mai.2018 puteti beneficia de un pret special la achizitionarea pachetului Autodesk 3ds MAX + V-ray pentru 3ds MAX

 

2350 EUR   2219 EUR / licenta / an

Pretul nu include TVA. Curs BNR
Preturi de inchiriere fara promotii.
Pentru preturi ce includ promotii si alte reduceri va invitam sa ne contactati.

Pachetul include:

3ds MAX - licenta inchiriata pe perioada de 1 an calendaristic

3ds Max este o aplicatie 3D complexa si extrem de puternica, cunoscuta mai ales pentru functiile de modelare si randare pe care le ofera utilizatorilor. Domeniile adresate sunt arhitectura, designul industrial, jocuri si aplicatii media, animatii si vizualizare in industria manufacturiera, industria cinematografica si de entertainment.

V-ray for 3ds MAX - licenta permanenta

V-Ray este un plug-in pentru aplicatii precum 3ds Max, Revit, Maya, Cinema 4D, Rhino, Sketch-Up, etc si este folosit pentru a substitui motorul de randare al aplicatiei respective cu unul mult mai performant. Functiile de generare de lumini, umbre, reflexii, etc sunt inlocuite cu cele oferite de V-Ray, mult mai rapide. 

Perioada promotiei

01.martie.2018 - 31.mai.2018

Promotia de adauga la promotiile existente.

Solicitare oferta si/sau testare:

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Va rugam alegeti cel putin o optiune
Invalid Input
Invalid Input

 

Cine suntem:

Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de 20 de ani in diverse domenii industriale si civile. Oferim clientilor nostri solutii CAD si de Project Management personalizate - software, hardware, periferice si servicii – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate. Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui. Consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

+40 311 050360

office@cadexpert.eu

+40 737 015552

www.cadexpert.eu

www.cadconsulting.eu

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter