roundabout design 250Pentru sfarsitul de an Transoft Solutions (producator al produselor software: AutoTURN, AutoTURN Pro, ParkCAD, Torus, Nexus) doreste sa vina in intampinarea proiectantilor de drumuri cu preturi mult mai atractive. 

De asemenea, Transoft Solutions doreste sa vina in ajutorul firmelor noi infiintate (in 2017) cu preturi accesibile la programele specializate pentru a le oferi acestora posibilitatea de a porni de la inceput cu instrumentele adecvate pentru domeniul lor de activitate.

Produsele Transoft Solutions sunt programe specializate pentru proiectare, analiza, simulare in domeniul infrastructurii rutiere, cai ferate si pentru analiza sigurantei traficului rutier.

Reducerile sunt:

Conditiile promotiei:

  • Cele doua promotii nu se suprapun.
  • Promotia nu se poate combina cu alte promotii sau preturi speciale.
  • Reducerile se aplica doar la licentele permanente.
  • Reducerile nu se aplica la abonamentul (MAP) de suport si ugrade gratuit.

Perioada promotiei:

  • 02.octombrie.2017 - 22.decembrie.2017

Solicitare clarificari si comentarii

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

 

Cine suntem:

Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de 20 de ani in diverse domenii industriale si civile. Oferim clientilor nostri solutii CAD si de Project Management personalizate - software, hardware, periferice si servicii – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate. Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui. Consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

+40 311 050360

office@cadexpert.eu

+40 737 015552

www.cadexpert.eu

www.cadconsulting.eu

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter