autocad mechanical 2018 badge 256pxCel mai cunoscut produs software al Autodesk este AutoCAD-ul. Insa randamentul oferit de un produs de proiectare (de altfel foarte bun) de uz general nu este intotdeauna cel dorit. De aceea trebuie luate in considerare si testate produsele specializate bazate pe AutoCAD. Acestea contin ca baza clasicul AutoCAD dar ofera un numar mare de functii si biblioteci predefinite specializate pentru diferite domenii de activitate. Practic se lucreaza in acelasi mediu bine cunoscut, AutoCAD, dar cu un randament net superior.

Un astfel de exemplu este produsul AutoCAD Mechanical.

AutoCAD Mechanical este construit pe nucleu Autocad si in consecinta, interfata si modul de a crea si edita geometria sunt similiare. Listele drop-down, toolbar-uri, ferestre, meniuri shortcut-uri, linia de comanda si comenzile standard functioneaza la fel ca in AutoCAD. Practic este un AutoCAD ce are in plus functii si obiecte predefinite pentru proiectare mecanica.
Cu toate acestea, AutoCAD Mechanical dispune de comenzi, instrumente si moduri de lucru special concepute pentru proiectarea mecanica si realizarea desenelor de executie, conforme cu reglementarile si standardele specifice industriei.

Tabel comparativ functii AutoCAD Mechanical vs AutoCAD

 

AutoCAD Mechanical

 AutoCAD

Functii proiectare mecanica   

Interfata AutoCAD  
Compatibilitate DWG    
Capacitati drafting    
700,000 de parturi standard disponibile    
Update live parturi standard    
Functii detaliere desene specifice    
Generare si calcul mecanisme    
Monitorizare adnotari in desene    
Integrare constrangeri implicite    
Autodesk Content Explorer    

Realizare desene pentru executie

Standarde internationale integrate    
Autodesk Synergy pentru inginerie mecanica    
Sistemde cotare inteligent specific industriei mecanice    
Liste de cantitati (BOM) si adnotari asociative (balloons) in desene de ansamblu    
In-place editor pentru cote    
Migrare BOM    

Puteti achizitiona acum, prin CADexpert NET, AutoCAD Mechanical la un pret mai mic decat AutoCAD (3D full).

Astfel veti avea un produs specializat la un pret mai bun decat produsul de uz general. Randament mai bun la un pret mai mic.

Si in alte domenii exista produse specializate ce respecta regula si beneficiaza de avantajul pretului la fel ca si AutoCAD Mechanical.

Produsele sunt:

Pentru detalii comerciale va invitam sa ne contactati:

Solicitare clarificari si comentarii

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

 

Cine suntem:

Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de 20 de ani in diverse domenii industriale si civile. Oferim clientilor nostri solutii CAD si de Project Management personalizate - software, hardware, periferice si servicii – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate. Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui. Consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

+40 311 050360

office@cadexpert.eu

+40 737 015552

www.cadexpert.eu

www.cadconsulting.eu

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter