fy18 q3 gfp banner 300x250 masterDaca detineti licente perpetue ale produselor Autodesk versiunile R14 (aproximativ 1998) -2017, licențe permanente fără un “Maintenance plan” activ atasat, puteti economisi 20% - 30% la inchirierea pe perioade de 1 an sau 3 ani de licente noi Autodesk.

Folositi acum licentele vechi Autodesk, neutilizabile, pentru a inchiria licente noi Autodesk, ultima versiune, cu o reducere substantiala.

Se aplica si pentru licentele din familia LT (AutoCAD LT, Revit LT, Inventor LT, etc.).

Perioada promotiei - 10.iulie.2017 - 20.octombrie.2017

Aceasta este o oportunitate importanta pentru clienții Autodesk de a trece la noile Colectii Autodesk (Autodesk Industry Collections) sau la un alt produs software Autodesk.

Conditii pentru a beneficia de reducere

 • 30% discount pentru pachetele Industry Collection (Autodesk Product Design Collection, Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection), inchiriate pe 1 an sau 3 ani;
 • 20% discount pentru produsele individuale selectate, inchiriate pe 1 an sau 3 ani;
 • Beneficiati de aceste reduceri numai dupa ce se valideaza o serie (serial number) a unei licente Autodesk versiunea R14-2017;
 • Este o oferta ce solicita o licenta la schimb, asta inseamna ca trebuie validat inainte SN-ul online pe: https://autodesksubmissionpromo.pmcprograms.com/;
 • In aceasta promotie se pot achizitiona un numar de produse cel mult egal cu numarul de serii valide de produse vechi;
 • Dupa ce se achizitioneaza produsele noi, beneficiind de aceaste reduceri, produsele vechi nu mai pot fi folosite. Cumparatorul trebuie sa stearga de pe orice calculator produsul vechi al carui serial s-a folosit pentru promotie, in maxim 30 de zile calendaristice de la inceperea noii perioade de inchiriere. Practic clientul pierde dreptul de utilizare al licentei perpetue mai vechi dar beneficiaza de o reducere de 20%-30% la inchirierea de licente noi ultima versiune.
 • Pentru a beneficia de aceasta promotie cumparatorul trebuie sa fie de acord sa renunte definitiv la licenta veche. O serie de produs se poate folosi o singura data.
 • Se poate folosi o singura data Seria pachetului respectiv (poate exista un SN pentru mai multi useri), nu conteaza daca doriti sa inchiriati una sau cinci licente noi. Cu seria respectiva cumparatorul poate inchiria un numar maxim de licente egal cu numarul de useri corespunzatori SN licentei vechi.
 • Promotia este valabila doar pentru inchirierea pe o perioada de 1 an sau 3 ani.
 • Se pot inchiria produse diferite de produsul eligibil detinut.
 • Se pot inchiria atat produse single-user cat si multi-user (network). Licente single-user (standalone) pot fi schimbate cu abonamente multi-user.
 • Aceasta promotie nu se poate combina cu alte promotii sau preturi speciale.
 • Promotia se aplica si la inchirierea produselor software din familia LT (AutoCAD LT 2018, Revit LT 2018, Revit LT Suite 2018, Inventor LT 2018, Inventor LT Suite 2018).
 • Daca detineti licente din familia LT (AutoCAD LT, Revit LT, Revit LT Suite, Inventor LT, Inventor LT Suite) puteti inchiria cu 20% reducere doar licente noi tot din familia LT.

Perioada promotiei

 • 10.IULIE.2017 - 20.OCTOMBRIE.2017

Acum puteti schimba licentele vechi Autodesk, neutilizabile, in licente noi Autodesk, ultima versiune, cu o reducere substantiala.

Pentru detalii tehnice si comerciale va invitam sa ne contactati:

Solicitare oferta si/sau testare

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Va rugam alegeti cel putin o optiune
Invalid Input
Invalid Input

Cine suntem:

Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de 20 de ani in diverse domenii industriale si civile. Oferim clientilor nostri solutii CAD si de Project Management personalizate - software, hardware, periferice si servicii – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate. Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui. Consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

+40 311 050360

office@cadexpert.eu

+40 737 015552

www.cadexpert.eu

www.cadconsulting.eu

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter