RO GEN fy18 q2 collab banner 250x250Obtineti acces la aplicatiile software esentiale si la uneltele inovative de colaborare, toate intr-un singur pachet cu pret excelent.

Perioada promotiei

07.mai.2017 - 21.iulie.2017

Clientii care achizitioneaza abonamente cu valabilitate 1 an, 2 ani sau 3 ani pentru pachetele de aplicatii software de mai jos sunt eligibili pentru reduceri de pret:

In plus, clientii pot obtine 50% reducere din Pretul Recomandat de Vânzare (PRV) Autodesk la achizitia a 3 sau mai multor abonamente pentru:

  • AutoCAD® mobile app Premium,
  • BIM 360™ Team,
  • BIM 360™ Docs,
  • Collaboration for Revit® sau
  • Vault Professional.

BIM 360 Team
O unealta software pentru colaborare in proiectare, cu baza in cloud, ce ofera arhitectilor, inginerilor si celorlaltor parti implicate in proiect posibilitatea de a lucra impreuna intr-un spatiu de lucru centralizat, utilizand un browser web sau un dispozitiv mobil. https://www.autodesk.com/products/bim-360-team/overview

BIM 360 docs
BIM 360 Docs iti conecteaza echipa de proiect intr-o singura aplicatie pentru a publica, administra, revizui, marca si aproba toate planurile, modelele si documentele unui proiect. https://www.autodesk.com/products/bim-360-team/overview

Collaboration for Revit
Este un serviciu cloud ce functioneaza impreuna cu Revit pentru a facilita lucrul simultan al mai multor utilizatori asupra modelelor BIM, fluxul de lucru partajat multi-user Revit in cloud si comunicarea in timp real in cadrul modelului; nu necesita hardware IT si se sincronizeaza cu BIM 360 Team.
https://www.autodesk.co.uk/products/collaboration-for-revit/overview

Vault
Este o aplicatie software pentru colaborare si administrare date ce ajuta proiectantii si inginerii sa organizeze datele de proiect, sa administreze documentatia si sa urmareasca reviziile si celelalte procese de dezvoltare. Este usor de implementat, de utilizat si de scalat in locatii multiple si permite colaborarea eficienta atat intre echipele de ingineri si departamente cat si cu furnizorii si subcontractorii.
https://www.autodesk.co.uk/products/vault-family/overview

AutoCAD mobile app
Este o aplicatie puternica de vizualizare AutoCAD ce iti ofera posibilitatea de a vizualiza, crea, edita si partaja desene AutoCAD pe dispozitive mobile – oricand, oriunde. Este o platforma de colaborare in proiectare cu baza in cloud ce ofera echipei de lucru acces centralizat la datele de proiect.
https://www.autodesk.co.uk/products/autocad-360/overview

AUTODESK ISI REZERVA DREPTUL DE A ANULA, SUSPENDA SAU MODIFICA PARTE DIN SAU INTREAGA PROMOTIE IN ORICE MOMENT, FARA NOTIFICARE, DIN ORICE MOTIV, LA DISCRETIA SA. PRETURILE PRODUSELOR AUTODESK SE POT MODIFICA SI POT VARIA IN FUNCTIE DE TARA.

Autodesk, logo Autodesk, Revit si AutoCAD sunt marci inregistrate sau marci ale Autodesk, Inc. din SUA si/sau alte tari. Toate celelalte denumiri de produse sau marci comerciale apartin proprietarilor lor. Autodesk isi rezerva dreptul sa modifice ofertele de produse, specificatiile si preturile in orice moment, fara a anunta in prealabil, si nu este raspunzatoare pentru erorile grafice sau de tiparire care ar putea aparea in acest document.

Solicitare clarificari si comentarii

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Cine suntem:

Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de 20 de ani in diverse domenii industriale si civile. Oferim clientilor nostri solutii CAD si de Project Management personalizate - software, hardware, periferice si servicii – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate. Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui. Consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

+40 311 050360

office@cadexpert.eu

+40 737 015552

www.cadexpert.eu

www.cadconsulting.eu

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter